Sjöängscrossen i Eksjö

 

SM bankett och föredrag Emma  Johansson

 SM-dagen avslutas med föredrag av Emma Johansson, dubbel Olympisk  silvermedaljör i Olsbergs Arena kl 18.00, insläpp 17.45. Emma kommer berätta om sin  framgångsrika karriär som professionell cyklist och säkert beskriva för oss känslan  på upploppet i Rio de Janeiro.

 

 Här är alla välkomna att komma och lyssna oavsett om man är cyklist eller inte och  det kostar ingenting. Eksjö CK bjuder på detta unika tillfälle!

 

Efter Emma Johanssons föredrag blir det bankett för alla cyklister med familj och vänner, representanter för Svenska Cykelförbundet, sponsorer och inte minst funktionärer som gjort Sjöängscrossen möjlig. Banketten äger också rum i Olsbergs Arena och startar 19.30. Under tiden vi avnjuter en buffé så kommer vår konferencier Oscar Ekstam intervjua några av tävlingens profiler.

 

Du som inte är funktionär under Sjöängscrossen eller sponsor föranmäler plats till banketten via länken nedan. Boka gärna din plats i god tid så du är säker på att inte missa detta.

Obeservera att sista anmälan för banketten är 4 november!

 

Buffé med måltidsdryck (mineralvatten/lättöl) kostar 200kr/pers. Vill man hellre ha en öl eller ett glas vin finns detta att köpa på plats, medtag gärna kontanter.

 

Föranmäl dig via denna länk.

 

Betalning sker på plats i tävlingscentrum när du hämtar ut din biljett i sekretariatet. 

 

Olsbergs Arena ligger på gångavstånd från tävlingscentrum på Storegårdsgatan 3A.